2010-03-21

játék :)

mandy barátnőm, a kellegyrecept szerkesztője hívott játékra, akinek mellesleg épp most sütöttem meg a sajttorta receptjét, és ajánlom mindenkinek! szóval íme pár kérdés-felelet, melyből egy kicsit jobban megismerhettek. 

I . h a   n y e r n é k   a   l o t t ó n....

számomra ez elég valószínűtlen, nem hiszek benne hogy reális vágya az embereknek, ezért nem is lottózom. de szinte hasonló az esély arra is - ugyanannyira lehetetlen - hogy találjak egy nyertes szelvényt az utcán. szóval ha mégis ekkora nyeremény ütné a markom, akkor biztosan építkezésbe kezdenék. nem feltétlenül csak magamnak, de természetesen akkor már ezt sem hagynám ki. általam jónak, szépnek tartott kortárs házakat terveznék, építenék, és próbálnék minél több otthont teremteni olyanoknak, akik ezt értékelnék. és nem feltétlenül olyan nyereségvággyal, mint sok mai kivitelező. 

II . r o s s z   s z o k á s 

biztos sok van, bár némelyik viszonylagos. szerintem egy adott tulajdonság egy adott helyzetben lehet rossz, ami máskor viszont előnyös. amit viszont én magam nem szeretek magamban, az az, hogy sokszor nem vagyok elég kitartó és megfontolt. szeretem a hirtelen jött ötleteket, de sokszor csak rövid ideig :) biztos van még sok másik, de ezeket igyekszem leplezni :)

III . k o f f e i n 

nem élek semmilyen káros anyaggal, kávé-cigi-alkohol számomra undorító. a legnagyobb függőségem hogy egy pohár kakaóba fél pohár Nesquicket teszek :)

IIII . s z í n e m ....

szeretem a színeket, szinte mindet, de véleményem szerint mindnek megvan a maga helye. magamon a szürke-fekete-lila-fehér színeket és ezek kombinációját tudom csak elviselni, a lakás nagyobb felületein pedig csak barna árnyalatok, fehér, szürke, kiegészítőnek kevés olíva, piros vagy halványkék jöhet szóba. esetleg még egy kis padlizsán. de ez utóbbiak csak mértékkel. a gyöngyökben szinte bármilyen színt el tudok képzelni, egyén és hangulat függő. 

mindent összevetve azért a kedvenc színem a lila.

IIIII . m i   v a n   m o s t   r a j t a m

fekete felső és farmer.

IIIIII . h á z i á l l a t

Lulu a vadászgörény. imádom. 

IIIIIII . t í z   é v   m ú l v a.....

a saját ( lapostetős kocka!!!) házamban rajzolok a hófehér dolgozószobámban, kinézek a hatalmas üvegportálon, a zöld fűben hempereg a két hófehér szamojéd spicc kutyám, és bekopog a szobába a kedvesem, hogy kész az ebéd :D

IIIIIIII . l e g u t ó b b i   n a g y o n   j ó   é l m é n y

kedvesem legutóbbi bevásárláskor belecsempészett egy túrókrémet a kosárba, úgy hogy nem vettem észre, csak kipakoláskor. apróság, de nagyon örültem neki.

ha van kedvetek, csatlakozzatok a kérdezősködéshez, én elsősorban azokat hívnám játékba, aki még nem felelt ezekre, és engem rendszeres olvasásra jelölt. 

Nincsenek megjegyzések: